at mozart's house

Hejsan!
sitter hemma hos hanna nu. sover här ikväll så kommer inte komma nån mer uppdatering idag, eftersom vi ska checka film och allt sånt.
vi åkte iaf in till hanna vid halv 3 idag och sen åkte vi vidare till soziar och var med henne. köpte lite kläder från henne som kommer komma upp på bild imorron.
imorron händer de inget särskilt ska väll vara med mozart och typ hitta på nått. kommer update imorron, så vi hörs då!


söt min hannu är! love u♥


Godmorgon!

godmorning godmorning!
nu sitter jag och hannu här och väntar på att en film ska bli nerladdad. vi ska de i taket lyser stjärnorna. kommer typ böla ihjäl mig ;)
senare drar vi in till skööööönsberget för att hitta på nått där.
vi hörs ikväll eller nått.


me & toooowa

sorry

Hejsan förlåt för att jag inte uppdaterade nått igår. hade inte lust. Låg helt forever alone i sängen hela dan och kollade på 3 filmer. såg alla twilight filmerna förutom eclipse, hehe.
idag iaf så kommer min kusin hanna hit. hon sover här tills imorron. får se hur uppdateringen kommer bli. förutsätt er inte att den kommer bli den bästa.


old pic

DV-träff

godmorgon!
Runt kl kvart över ett halv två kommer min skjuss som går vidare ut till birsta på en dv-träff. Jag missade ju förra :( kameran hänger med så bilder kommer. jag ska hem runt halv fem för att kl 6 ska vi vara hos farmor och farfar för att äta middag och sånt där. super mysigt och de bli ju ännu bättre med farmors mat!
dom har tyvärr ingen dator men jag kommer kanske uppdatera från mobilen om de fungerar, inte säkert men får hoppas på de! :)
annars hörs vi när jag är hemma från birsta, hejdåå!


btw så kommer de komma ett tidsinställt under dan eller ikväll får se vars jag lägger de ;)



ingen update ikväll

Vilken sekund som helst är våra gäster här. ska försöka vara så social med dom så mycket som möjligt så kommer inte uppdatera nått mer ikväll.
oj nu plingade de på dörren , bajj!

''godmorgon''

eller inte för mig men kanske för vissa ;)
var uppe halv åtta i morse för att åka till stallet och rida mirå. vi red bort till paddocken. red i alla gångarter, ställde och böjde. gick helt okej, han var duktig!
kom hem runt tolv, har nyss slängt i mig nått att äta och ska snart hoppa in i duschen. ikväll får vi gäster. så innan 6 har jag massor med saker att fixa tex städa..

så ser min dag idag ut , men ska gå nu! GLAD PÅSK btw! ♥



världens bästa bäbis! lukas bäbu!

at joss house

Hello!
sitter just nu med jossan & jenny hemma hos jossan. senare ska vi upp till stallet för att jenny ska rida och jag fota sen ska jag även skritta ut på mirå. försäkte få med joss och fota men hon orka inte :(
ikväll sover jenny hos mig så vi hittar väll på nått.
men vi hörs ikväll , bajj!♥



ingen updatee

Hejsan!
som ni ser har uppdateringen legat nere idag pågrund av att jag har fixat en ny design och header!
ser ni inte tryck f5!

Jag städade aldrig igår men de var eftersom jag började igår , men koderna ville absolut inte som jag ville så jag började om helt från början idag och vart klar nyss!
ikväll händer inget speciellt , förutom att jag SKA städa, nu SKA jag verkligen de ^^
men vi hörs senare!


i'm watching yooouu...... mohhaah

ingen ridnig + snöstorm

blev ingen rindning idag heller.. var tvungen att lägga 100 % fokus på pluggningen, det sitter faktiskt ganska bra nu! hoppas iaf på högre än ett E imorron.

För ungefär en halv timma sen 40 min, haglade de först ute och sen vart de snö och nu skiner solen? skumt väder, jajamen!
ska iaf ta och göra lite nytta nu och städa upp på min toa innan jag går igenom hälsan en gång till. Det ser typ förjävligt ut där uppe.. opps ^^

får se vad morgon dagen har att bjuda på. hittar väll på nått. men de värsta är att towa åker bort imorron och kommer inte hem förns på tordag under påsklovet! inte okej asså :(
tur att man har världen bästa hannu. såhär från ingenstanns , men love ya bejjbii!
men nu ska jag dra, hörs late on!


vädret imorron ser ut att bli ganska okej ändå :D

gårdagen

inget blev som planerat igår, hehe.
som jag skrev åkte jag till stallet och påväg dit ringde jossan och sa att hon inte för rida för hon mådde inge bra. sen när jag kommer upp börjar jag mocka direkt. mirå var ju inte inne, men jag tänkte att han var ute i hagen eftersom alla andra också var de. men sen så säger emma att hans halvfodervärd redan är ute och rider på honom ;p vi hade blandat ihop dagarna.. hehe. men jag mockade såklart klart och sen bestämmde vi att jag skulle fota emma och jenny ist när dom red.
Så jag ska åka upp idag ist och rida honom. med är bara de att jag måste plugga till mitt hälsa prov som är imorron, så får snabba mig lite.

men nu ska jag plugga så vi hörs ikväll!

tillbaka ... kanske

Hallå igen!
Hade tänkt och uppdatera här igen , saknat de lite faktiskt. Men uppdateringen kanske inte kommer bli den bästa, men jag kommer uppdatera så fort jag får tid och har ork.

Nu om si sådär 10 min kommer min skjuss upp till mirå. ska skritta ut honom och fixa allting i stallet. sen åker jag vidare till ridskolan för att fota när jossan hoppar. Sen ska jag bara hem och plugga. Skönt att de snart påsklov. Jag har till och med 3 veckors ledigt från skolan om man ränkar med påsklovet. Vi har direkt efter lovet 2 veckor prao :D

men nu måste jag kila, bajj!

RSS 2.0