paus

bloggens statiskt suger, kommentarerna suger
så nu tar jag paus.

skolan

Hejsan! Uppdateras inget igår kväll. Orkade inte xd Men iaf så kanske de var sista gången jag red ponny igår, om man inte räknar med mirå då ^^ Ka förmodligen flytta upp till storhäst. Inget är bestämt än men jag ska rida ist för towa på fredag.och hoppa masse :D efter de får jag se om jag bestämmer mig för :))igår iallafall gick de betydligt bättre än vad jag trodde de skulle göra. Hade virre :) Uppdaterar när jag är hemma. Ser yaa

ridning!

hello!
nu drar jag upp till ridskolan och rider lektion. bilder kommer eftersom towa hänger med och fotar. sen kommer även bilder och film från igår  , ikävll när towa gått hem! :)

hejsan!

film och bilder kommer imorron.
ska hoppa i säng nu , höres!

bjuder på en söt bild på minono♥

snart - stallet

snart drar jag vidare till stallet. blir till att skritta ut på mirå fisen. bilder kommer och kanske en liten film :)
iaf så hörs vi när jag är hemma igen.
ingen bild eftersom blogg.se inte vill ladda upp nån -.-

godnatt!

med detta inlägg tänkte jag ta och säga godnatt. försöker hoppa i säng i tid för en gång skull för att ens orka upp imorron. kommer kanske dagens outfit imorron, om jag hinner ifall ja inte försover mig IGEN.
Rider mirå imorron. tar med kameran.

klar!!

äntligen klar!
det tog upp till en och en havtimma...även fast jag bara plockade bort sakerna och inte helt ''rensade''






and a victooria!

jag ska iaf inte till maja idag...det gick inte för henne :( en de får bli nån annan dag! kanske är med towa ikväll om hon orkar nu när hon är på våg hem från konfalägret. ska även ladda in alla bilderna från ifredags, redigera dom för att sedan lägga upp här. sen slåt jag kanske igåg nån film.
see ya!

stääda!

förlåt för en usel uppdatering..men jag hade verkligen inte ork att blogga igår. men de ska ska bli bättring från och med nu!

har faktiskt bestämmt mig att vara duktig och städa! både toan och mitt rum, de behövs verkligen nu... ligger kläder över hela golvet och jag har inget plats att ställa saker på varken skrivbord och sängbordet... opps^^

senare kanske jag åker till maja! inte 100 % säkert men förmodligen! isånnafall har vi en fotorafering med hennes nya horn! hon vill de så jag kan väll ställa upp då.
nej nu ska jag ta tag i ständingen, sen om jag hinner ska jag även fixa en design till malin och josse och kanske ut och fota lite nu när de är sånt fint väder!




movietajjm!

NU godis dricka och en film jag sätt säkert 100 ggr men aldrig tröttnat på och kommer tröttna på.
helt forever alone en fredagskväll medan alla andra är på konfaläger...




måste även tillägga att det gick sjukt bra idag på masse! det var mycket att rida men jag är väldigt nöjd! marika (ridläraren) sa att de kanske var dags för mig att hoppa upp till storhäst , så vem vet ;)

fail

min blogg ser helt fail ut nu, men hinner inte fixa så fixar ikväll!

ändrade planer!

blev ingenting med mirå idag då jenny (ägaren) inte trodde jag kunde idag och bestämmde därför med emma idag. men inget att göra åt den saken, de blev som de blev! :)
åker iaf och rider på ridskolan senare. kommer bilder och video därifrån iaf, om de inte gick skit , men de hoppas vi inte på :p
vi hörs senare eller ikväll.

morgondagen!

imorron åker jag upp och rider mirå, och sen vidare till ridskolan för att rida ist för henne eftersom hon är på konfaläger.
jag ska då rida stor häst, får se hur de kommer gå ^^ kan kankse få mamma och fota , sen hänger även kameran med upp till mirå så ni får bilder därifrån också (: kan kanske fota och filma när jag rider också fast då blir det med lill kameran, vill inte dra med systemisen upp till häst ryggen bara för att fota ;)
see ya!♥


blir förmodligen denna häst jag rider imorron.

bad update...

vart ingen uppdatering idag då jag åkte till birsta direkt efter skolan med hanni. hittade en bh, en mössa och en nu tröja! :)
tänke ta och slå igång tv:n nu och äta nått om jag inte får med pappa till konsum ^^ men vi hörss imorron.


hejsan!

orkar inte skriva en presentation nu eftersom jag ska se bigbrother om en timme och seda hoppa i säng.
men HÄR har ni en presentation från min förra blogg , :D


Välkommen till min nya blogg!

välkommen!
kommer mer info senare!

RSS 2.0